Vera Janssen Coaching en Counseling
 

Reviews Vera Janssen Coaching en Counseling

 

Reviews

 

Vera is een erg fijne, open, lieve, eerlijke en directe vrouw. Ze durfde mij aan te spreken en te confronteren wat ik nodig had en als prettig heb ervaren. Ze kon goed luisteren en bood fijne (praktische) handvaten waar ik iets mee kon. Ik heb me in de praktijk ook erg veilig gevoeld en durfde mij kwetsbaar op te stellen, wat belangrijk is in een goede begeleiding. Ze zag mij, voelde goed aan dat ik beschikbaarheid nodig had en sloot daarbij aan. Ik raad Vera dan ook zeker aan om samen een proces mee aan te gaan.

Sarah

 

Op het juiste moment las ik een advertentie over life-coaching.
Nieuwsgierig of het me zou kunnen helpen heb ik contact met Vera opgenomen.
De sessies waren erg fijn.
Vera is oprecht, doortastend en met een beetje humor weet ze de juiste snaar te raken.
Ze gaf me bepaalde inzichten die ik in de praktijk heb kunnen toepassen.
Door haar coaching heb ik het gevoel dat ik de regie weer heb terug gekregen.

Leonoor

 

Vera heb ik 2 jaar geleden leren kennen op de opleiding tot Lichaamsgerichte Traumatherapeut. In deze tijd hebben we elkaar steeds meer weten te waarderen. Wat uiteindelijk tot resultaat heeft dat we na het beëindigen van de opleiding blijven samenwerken, ieder in onze eigen praktijk.  En dat wil ik graag omdat ik zie dat Vera een vrouw is wat het leven, met de vele facetten, kent.  Zij luistert in alle rust en observeert en gaat vervolgens vanuit haar kennis, ervaring en studies samen met jou/u op ontdekkingsreis. Met gedrevenheid, warmte en betrokkenheid. Een mix van vaardigheden die erg prettig zijn als zij begeleiding biedt aan kinderen met complexe vragen of aan de volwassenen met uiteenlopende vragen over hun persoonlijk welzijn. Niets is vreemd of raar. Ze is een onderzoeker die door haar creatieve en energieke brein ook buiten de lijntjes denkt. En daar houd ik van.

Ik ben ervan overtuigd dat u het met mij eens zult zijn, als u in contact bent met Vera Jansen.

Marjolein

 

Het ondergaan van therapie en/of coaching was voor mij een hele stap. Na een eerdere tegenvallende ervaring van een coachingstraject, waarbij ik een hele week intern ben geweest, is bij mij het gevoel alleen maar sterker geworden dat ik het zelf maar moet kunnen oplossen. Tegelijkertijd werd het gevoel ‘er zelf niet meer uit te komen’ steeds sterker. Ik was stuurloos in mijn eigen leven.

Per toeval ben ik eigenlijk met Vera in contact gekomen. In een simpel gesprek raakte ze iets aan wat mij emotioneerde. Ik vond dit zo bijzonder dat dit was voor mij de prikkel om bij haar sessies te plannen. Dit bleek een geweldige zet. Vera leest uitstekend tussen de regels door, kijkt goed naar houding, non-verbale communicatie en weet hierdoor snel naar de kern van het probleem te gaan. Dit is niet altijd even makkelijk en kan behoorlijk confronterend zijn.

Samen met Vera ben ik beter gaan luisteren naar ‘mijn gevoel’ en daardoor heb ik een aantal zaken duidelijker gekregen. Ik heb dankzij haar makkelijker beslissingen kunnen maken, waardoor ik meer rust heb gekregen. Ik merk echter dat het bij mij een langzame transitie is en dat ik makkelijk kan terugvallen in ‘oude verdedigingsmechanismen’. Ik ben dan ook vastbesloten om op regelmatige basis met Vera door te gaan.

Ik kan haar bij iedereen aanbevelen!

Ger

 

Alweer 2 jaar geleden kwam ik in aanraking met Vera Jansen door mijn werk op een ZMLK-school. Onze wegen kruisten elkaar. Tijdens een telefonisch contact met Vera vertelde ik hoe het die dag was gegaan met een van de kinderen die bij haar woonde. Ze voelde aan dat ik emotioneel was onder de gebeurtenissen en vroeg meteen door. Al heel snel kwamen we tot een bewustwording van een ingrijpende gebeurtenis in het verleden. Ik voelde me weer even het meisje van vroeger wat getroost wilde worden. Na dit gesprek ben ik een aantal keren naar Vera toe gegaan, zij bracht mij terug naar het verleden en gaf me handvatten om met situaties om te gaan waarin ik me weer dat kleine meisje van vroeger voel. Ik kan nu mezelf troosten. Dit zorgt ervoor dat ik me sterk voel.

Bedankt Vera, je hebt echt het verschil gemaakt!!

Hanneke