Vera Janssen Coaching en Counseling
 

Wat is Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion

SBF is een mooie techniek die energetisch op diep niveau werkt. Het is eenvoudig qua toepassing. Door SBF worden blokkades, emoties en spanningen losgelaten en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Je lichaam kan hierdoor beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren, verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker- en rechterhersenhelft. Na de Fusion voelen mensen zich blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

SBF heeft de volgende effecten:

  • meer energie
  • meer zelfvertrouwen
  • blijer
  • gelukkiger
  • meer in je kracht
  • gezonder
  • beter grenzen aan kunnen geven

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley, www.JonetteCrowley.com.

 

Hoe het werkt

Bij een Soul Body Fusion®-sessie zit je in een stoel tegenover mij. Ik leg mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Je houdt de ogen gesloten. Een sessie duurt twee keer 10 minuten met een korte pauze ertussen. Dan drinken we wat water. Om het optimale effect van SBF te bereiken volgt een week na de eerste sessie een tweede en nog eens twee weken later, de derde sessie. Drie sessies zijn in principe voldoende. Mocht je meer willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk, maar kunnen ook op afstand, via skype, plaatsvinden. We kijken naar de mogelijkheden en naar wat jij prettig vindt.

SBF is een onderdeel van mijn persoonlijke begeleiding als life- en traumacoach. Wil je kennismaken met alleen SBF dan kan dat natuurlijk ook.

 

Soul Body Fusion®

Kinderen zitten soms niet lekker in hun vel. Dit kan zich o.a. uiten in teruggetrokken gedrag, ADHD, concentratiestoornissen, leerproblemen, buikklachten en vermoeidheid. Er kan dan energetisch een disbalans zijn. Door SBF op energetisch niveau kan het kind in zijn/haar kracht komen te staan; het kind zit weer lekker in zijn/haar vel. Kinderen ervaren de sessies vaak als ontspannend. De sessies zijn volledig afgestemd op de leeftijd van het kind.

 

Soul Body Fusion® bij baby’s die veel huilen

Onverklaarbare huilbuien, slecht slapen, overstrekken en krampjes kunnen een goede reden zijn voor een SBF sessie op energetisch niveau.

Het werkt heel eenvoudig en SBF kan zorgen dat je baby beter in balans komt. Hierdoor verdwijnt of vermindert de pijn of onrust.

Tijdens de sessie kan je baby bij je op schoot zitten of in de maxi cosy liggen.

 

Investering

3 sessies Soul Body Fusion®  € 180.

Vera Janssen is een gecertificeerde Soul Body Fusion® Practitionare.