Vera Janssen Coaching en Counseling
 

Informatie Vera Janssen Coaching en Counseling

 

Praktische informatie

 

Investering

De prijs voor een sessie van 1,5 uur bedraagt € 120

 

 

Vergoedingen

Voor eventuele vergoeding van de kosten door je zorgverzekeraar of werkgever dien je zelf te zorgen.

 

Groepsbegeleiding

Naast individuele begeleiding is het mogelijk om groepen te trainen en ondersteuning te bieden aan scholen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag. Ook is het mogelijk om Vera Janssen uit te nodigen voor een lezing.

 
BATC

Registraties

Vera Janssen coaching en counseling is ingeschreven bij en lid van de beroepsvereniging BATC (voor meer informatie verwijs ik naar de website: www.batc.nl).

Ik draag de titel Natuurgeneeskundig Therapeut. Hierdoor worden een groot aantal van de kosten door de ziektekosten verzekeraars vergoed (vanuit de aanvullende verzekering) voor mensen boven de 18 jaar.

Ik raad je aan goed met je zorgverzekeraar uit te zoeken wat voor jou van toepassing is, zodat je weet waar je aan toe bent. 

AGB code Vera Janssen; 90041423
AGB code praktijk; 90066492
KvK 71898948

 

Klachtenregeling voor begeleiding boven de 18 jaar

Is er een klacht dan hoor ik dit graag en proberen we er in een persoonlijk gesprek uit te komen. Is er een klacht over mijn individueel functioneren en komen we er samen niet uit, dan kan je een officiële klachtenprocedure starten bij een geschillencommissie. Ik ben als zelfstandig zorg professional aangesloten bij Cam Coöperatie (www.camcoop.nl/klachtenregeling)